Αυταρέσκεια



    Η δημιουργία μας. 

    Μια απλή φάρσα που αποδίδει στον θεατή την απλή, πλην δυσνόητη παρελθοντική ανυπαρξία, που πολύ απλά προϋπήρχε μέχρι τη στιγμή που της δόθηκε πνοή και άνοιξε μάτια για να δει το φως του ανατέλλοντος ήλιου, στόμα για πάρει ανάσες και πνοές δωρεάν οξυγόνου και σώμα για να λεηλατεί ερωτικές στιγμές με random partners στα σκοτεινά στενά της κάθε πόλης που αποφάσισε η μοίρα να εναποθέσει μέσα στο κόσμο!

    Το καλοκαίρι σώνεται και ο χειμώνας φτάνει, και εκεί που λες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, βλέπεις τριγύρω σου ανθρώπους που είναι στεναχωρημένοι γιατί η ζέστη, ο ιδρώτας, τα κολλημένα ρούχα πάνω στη σάρκα, τα αγκομαχητά από τους πονοκεφάλους που προκαλεί ο γαμημένος ήλιος και οι βλαστήμιες που μια απόσταση 5 μέτρων φαντάζει μαραθώνιος και παρακαλάς να πεθάνεις εκείνη τη στιγμή γιατί πολύ απλά δεν αντέχεις άλλο να μυρίζεις άθελα σου βρωμερές μασχάλες από τον ιδρώτα συνοδευμένες από "βρεγμένα" μανίκια πουκαμίσων μέσα σε κλειστούς χώρους όπως δημόσιες υπηρεσίες και μέσα μαζικής μεταφοράς, πολύ απλά φτάνει στο τέλος του!!

    Θες να τους αρπάξεις και να τους βαράς τα κεφάλια μέχρι να σπάσουν και το ανενεργό ηφαιστειογενές μυαλουδάκι τους χυθεί στο κράσπεδο...

    Μπορεί τώρα η σάρκα να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει, να ξαποστάσει. Το κορμί βγήκε στη θάλασσα, το θαύμασαν απανταχού θαμώνες, το γυάλισες με το λάδι για να κανείς εντύπωση, και το χρησιμοποίησες εν ώρα αδυναμίας για να φτάσεις στο επίγειο της απόλαυσης aka οργασμού, με ή χωρίς προφύλαξη!

    Τα νησιά σε καλοδέχτηκαν και τώρα σε αποχαιρετούν!

    Ένα υπέροχο πλην μίζερο και παγωμένο εννιάμηνο σε περιμένει!

    Καλά να περάσεις όπου και να είσαι!!!

Βασίλης Χαντζής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις