Δε γεννιέσαι, γίνεσαι!

 

    Έλα τώρα που σου αρέσει αυτό το "πράγμα", τέτοια μπορώ να σου βρω ένα σωρό, το θέμα γλυκιά μου, είναι να βρεις τον έναν, τον καλό, τον γνήσιο, τον πραγματικό
 
    Κίβδηλους σου βρίσκω στο δευτερόλεπτο, ένα "έτσι" κάνεις και πιάνεις μια χούφτα. Ανεξαρτήτως φύλου ο κατιμάς έχει ένα πρόσωπο και πολλές ιδιότητες.
 
    Δεν είναι λοιπόν καλός. Κατιμάς είναι.
 
    Ο κατιμάς θα σου πετάξει ότι δικαιολογία θες στα μούτρα μόνο και μόνο για να πάρει από εσένα αυτό που θέλει και μετά θα πάει στο επόμενο θύμα, το οποίο θα είναι όμοιο σου, μπορεί και χειρότερο, ευκολόπιστο, άπαρτο, ανέραστο…

    Ο κατιμάς δε κάνει σχέση. Γαμάει και φεύγει. Αν προσπαθήσεις να το βάλεις σε κλουβί "σχέση" θα στην κάνει τη λαδιά στην επόμενη στροφή. Οπότε be open minded και μπες σε ελεύθερη σχέση μαζί του για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Για καλό ή κακό, κάθε 3 μήνες ελέγξου για ΣΜΝ
 
    Ο κατιμάς είναι χειρότερος και από την κλανιά. Όλοι το κάνουμε αλλά έχουμε την εντύπωση πως δε μυρίζει, της δείχνουμε εμπιστοσύνη και μας απογοητεύει, γιατί δυστυχώς ήταν πολλά παραπάνω.
 
    Ο κατιμάς είναι κούκλος. Προσέχει την εμφάνιση του γιατί… αν είναι να βγει για "ψώνια" ας φορά τουλάχιστον καθαρή κυλόττα… ουψ… δε φοράει.
 
    Ο κατιμάς κοκορεύεται για τις σεξουαλικές του επιδόσεις. 
 
    Ο κατιμάς, δεν αγαπάει, δε νοιάζεται, δεν πονάει, δεν κάνει χατίρια... εκτός και αν θέλει να πηδήξει. Εκεί μεταλλάσσεται σε Αι Βασίλη χο χο χο και "να" στα μούτρα μου που την πάτησα, για χιλιοστή φορά.
 
    Ο κατιμάς είναι η ήσυχη δύναμη, πλασάρει λάγνο βλέμμα, είναι αμίλητος και αφήνει την επιτηδευμένη γοητεία του να κάνει από μόνη της τη δουλειά.
 
    Ο χειρότερος κατιμάς, είναι αυτός που "υποτίθεται" πως έχει ωριμάσει. 30 και με δουλειά, πολύ καλή δουλειά. Μπορεί να είναι γιατρός, δικηγόρος, νταβατζής, ποδοσφαιριστής, συγγραφέας, εισοδηματίας. Έχει ζήσει πολλά στη ζωή του κι επιλέγει να ζήσει στη χειρότερη μάστιγα του αιώνα μετά τη Ντενίση που ονομάζεται "Ελεύθερη Σχέση" Ο εμετός του εμετού του εμετού μου, έκανε εμετό.
 
    Ο κατιμάς, αφού πάρει αυτό που θέλει από εσένα, μετά στο παίζει φίλος, και ας σε έχει καταστρέψει. "Καλά πέρασες καλά πέρασα, τι το ψάχνεις τώρα, γιατί τα σκαλίζεις;"
 
    Ο κατιμάς ανεξαρτήτως σεξουαλικών επιλογών, διαλέγει πάντα το καλύτερο σε εμφάνιση, οπότε αν είσαι twink, skinny, sexy, bottom, μελαχρινή με βυζά και τσιμπουκόχειλα, είσαι ο πρώτος αριθμός του λαχείου!
 
    Ο κατιμάς δε παίρνει από προσβολές, ξέρει ποιος είναι, και πως λειτουργεί. Οπότε αν τον πάρεις τηλέφωνο να τον βρίσεις απλά θα χασμουρηθεί.
 
    Ο κατιμάς είναι ελεύθερο πνεύμα, δεν πιάνεται. Θα έρθει όταν νιώσει την ανάγκη και εσύ δυστυχώς θα είσαι εκεί να περιμένεις.

    Γουστάρεις;

    Decadence…

    Θες να γίνεις κατιμάς;

    Γίνε.
 
    Απλά να ξέρεις ότι ο κατιμάς στο τέλος μένει στον πάτο, και με τον πάτο, ασχολούνται μόνο οι καφετζούδες και οι βοθρατζήδες

Βασίλης Χαντζής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις